Shadow days

Underbara man! John Mayer gör det igen. ♥

To call for hands from above to lean on, would it be good enough for me, no.




Man får lyxa till det ibland..



Härliga måndag!

Att vara ledig på måndagar är verkligen guld!! Speciellt idag, vilket underbart väder! Dessutom har både brorsan och syrran varit hemma idag, för Linus har lov och Lina var sjuk. Så det har varit mysigt. Sen kom jag på mig själv med att vara inne, och tänkte "vad tusan gör jag ens inne?! att vara inne i det här vädret är ju nästan en synd!", sååå- jag begav mig ut och (hör och häpna) åkte skidor! Det var premiär för i vinter (hehe, bättresent än aldrig), och det var riktigt skönt. Att jag sen suger på att åka skidor och inte har närheten till teknik må vara. Dom som har oturen att möta mig får sig väl ett gott skratt, men det bjuder jag på. :) Hade iallafall bra skidor, för jag fick låna nå bra skidor från Linus som han vallade och fixade så snällt till mig. Även stavar och pjäxor. Tur att man har en bror som lever för skidskytte när man vill låna ett par skidor! ;) Kunde inte låta bli att ta lite bilder i spåret..


'
-

-

Ni ser ju själva.. Sånt här väder kan man inte slösa bort inne! :)



Hett tips!

Värm inte en förpackning som innehåller aluminium i micron.. Det börjar nämligen brinna i micron då.


TGIF

Aaaaaah!! :D Då var det där äckel-provet ur världen. Med endast en tom skalle samt skrivkramp som biverkningar. Kunde ha varit värre! However, idag är jag lite extra glad, för från och med nästa vecka (eventuellt, annars blir det veckan efter det) blir jag alltså ledig varje fredag. LOVLEY. Så då kommer jag ha helg fredag-måndag varje vecka. Nej, ni hör mig verkligen inte klaga på det. Att det är fredag hör ni mig inte heller klaga på, för jag gillar't! Snart kommer brorsan hem! ♥ Då blir det tacos, och sen får vi se vad som händer ikväll. Har inte riktigt bestämt vad jag ska göra, men spela roll!! Det är fredag, och jag är happyface! 

Bjuder på en arkivbild. Ha en bra kväll alla fina där ute! :)



Orkar inte med skolan..

Jag har ett fett psykologiprov imorrn. Mitt liv suger, hatar skolan, osv. Wäääää. (läs: det är sjukt synd om mig.) Vill bara ta studenten nu, är så sjukt less. Men nej, då är det bara februari nu, vilket innebär flera månader kvar i skolan.. Tur för mig att jag typ aldrig har prov. Fast det är nog därför jag vill dö varje gång jag har ett.. Crap. Jaja, nu måste jag plugga (fml!!!), och dessutom ska jag skona er från mer av mitt depp-snack. Återkommer nån gång när jag har skrivit det där äckliga provet. Puss.

Tears stream



Tävling


"Jag är med och tävlar hos Ida om en nagelförlängning eller fransförlängning till ett värde av ca 900 kronor på Vejm Make Up i Piteå."


-


Galapremiär

Fredagskvällen tillbringades på Forum på galapremiären av filmen Isdraken. Det var trevligt med mycket folk och festligheter. Filmen alltså.. sjukt BRA. Jag älskade den verkligen. Man satt som och skrattade lite halvt hela tiden. Sen var ju dom små barnen ungefär hur söta som helst, och verkligen jätteduktiga. Plus att det var bra musik. Så helt klart en sevärd film. Efter det fortsatte firandet uppe i galaxen där vi fick god mat och gott fika. Riktigt trevlig kväll måste jag säga. 

Mysigt!


Bilderna är från alvsbyn.just.nu. :)

Isvak

Badade isvak i onsdags.. För er som har funderat på hur det känns osv- det är KALLT. Så kallt att man typ vill gråta i flera timmar. Så kallt att man typ inte kan snacka (vilket vi var tvugna att göra inanan vi skulle få komma upp för att visa våran lärare att vi inte var i chock längre). Fötterna alltså... isbitar. Kunde knappt få av mig skorna för att fötterna typ inte gick att röra. Så, med andra ord- det är gryyymt skönt! Rekommenderas varmt (haha, blev en ordvits tillochmed!). Iallafall duschen och bastun sen- det var magiskt. Mmmh!! Som belöning for hela gänget och köpte lunch på max, värt! 



Alla hjärtans dag!

Hoppas att alla har haft en fin dag! Det har iallafall jag haft. Har hunnit med att vara på nån mässa på Nolia för att sen ta en fika med fina tjejer och dra en snabbis på stan. Ikväll blir det att dra till bror i Boden. Nice! :) Dessutom hoppas jag att ingen har missat erbjudandet som telia har idag- så att man får hämta ut en gratis ask med geléhjärtan bara om man visar upp en kupong i mobilen. Ska dra till Coop och göra det sen. 

Jo, juste. Jack ville ju hänga med mig ikväll, men har tyvärr inte tid.. Sorry babe! Kanske en annan gång.. Mehe ;)



Close to your heart



You look down from heaven
And melt me with your gaze
Then you come down from heaven
And wrap me in your wings
And it makes me feel loved again
So close in your arms
And it makes me feel home again
So close to your heart
Christian lyrics - CLOSE TO YOUR HEART LYRICS - THE GLORIOUS UNSEEN


You look down from heaven
And melt me with your gaze
Then you come down from heaven
And wrap me in your wings

And it makes me feel loved again
So close in your arms
And it makes me feel home again
So close to your heart 




Luftslottet som sprängdes

Såg den sista filmen i triologin igår, alltså dom är grymt bra!! Satt och skrek och var hur rädd som helst flera gånger under filmen. Men den var spännande, och slutade bra, som filmer ska göra.. :)

Om du inte har sett filmerna- just do it!!

I övrigt har jag haft en bra helg. Orkar inte skriva allt vad jag har gjort, tror inte ni rymmer det på era anteckningsblock, så jag hoppar det helt enkelt. Men kan ju bara säga som alla andra- tråkigt att Whitney Houston inte längre lever. Känns lite konstigt att en så stor stjärna helt plötsligt dör.. Vila i frid- We will always love you!

A cinderella story

Ikväll har jag bara tagit en mysig hemmakväll. Först åt morfar middag här, och han lagade mjölkstuvade makaroner som bara han kan göra. Älskade morfar. ♥ Efter middagen passade jag på att baka litegrann, mumma!! Bakade cheesecake för första gången (wtf?!) i mitt liv, och tror den blev delikat. Det jag smakade var det iallafall inget fel på.. ;) 

Eftersom att min lillasyster var lite sjuk och hängig idag ville hon se en film med mig, och jag var inte sen att nappa på den idén. Vi såg en gammal goding- A cinderella story. Alltså nu snackar vi nostalgi! Kommer ihåg när jag var liten och jag och min storasyster såg filmen typ 1000 gånger per vecka. Kan handlingen utantill, och många av replikerna. Dessutom minns jag precis hur mycket jag ville vara Sam! För att inte nämna Austin, som spelades av ingen mindre än Chad Michael Murray. Helt sjukt vad jag var kär i honom när jag var liten! Tyckte han var huuuuur snygg som helst i filmen. Haha. Det var iallafall sjukt kul att se filmen nu och skratta åt alla minnen. 




Ändå rätt vackert..


Imorse..

Kompis: Juste, har glömt säga att jag ska ju bli FASTER!!! :D
Jag sitter helt tyst och funderar en stund (hatar släktband, har aldig varit bra på att hålla koll på sånt..) med en blick som är retarded deluxe.
Jag (efter att ha tänkt typ ett halvår): JAAA! men vad KUL! :D GRATTIS!!!

Ibland går det inte snabbt..


Lunchar med mamma på heart to heart! :)


"When you're older you'll understand" - The Fray

Måste bara få börja med att tacka alla som gratulerade mig igår.. Tack ska ni ha, allihopa! Hade en väldigt bra dag med frukost på sängen, presenter, middag på restaurang, tårta med familj, sjäkt och vänner och annat som en födelsedag innebär.. :) Väldigt kallt var det också! Tur att man slapp vara ute.. haha. Men det jag älskar med kylan är att det blir så otroligt vackert överallt! Kan typ inte sluta förundras över naturen en riktigt kall och klar vintermorgon.. 

Ikväll vet jag inte riktigt vad planerna är.. Verkar bli häng med några kompisar i eventuell kombination med tv eller film. Works for me! :) Älskar förövrigt mina underbara vänner!! Vad skulle jag göra utan er?! Tack för att ni finns, och för att jag vet att jag alltid kan lita på er! <3


Sweet!

Nu lever jag min sista dag som 18-åring. Oj, det där lät dramatiskt.. haha. Men om man ska sammanfatta året som 18-åring har det lätt varit mitt bästa. Jag har tagit många viktiga beslut, valt egna vägar, och helt enkelt varit mig själv till hundra procent. Dessutom har jag tagit körkort. Känns som att jag har haft det hur länge som helst, men det är bara ett knappt år. Sick. Hursomhelt har mitt liv som 18-åring verkligen levererat, och ser väldigt mycket fram emot mitt nittonde år på denna jord. Vet som sagt inte riktigt hur framtiden kommer att se ut, men jag kommer att gå efter det som känns rätt, helt enkelt.

Imorrn blir det väl att bli firande med tårta och god mat och allt som hör en födelsedag till, så det blir trevligt. Dessutom är det fredag, alltså helg! Det ska bli så fruktansvärt skönt att få slappna av lite. Hade knappt nån helg förra helgen eftersom att jag var upptagen hela tiden och knappt sov nånting. Så får ta igen det nu. Sweet.


This is also sweet. Mmmh.

Umeå Universitet

Sådär, då har man kommit hem från en heldag på Umeå Universitet. Vet inte, men öppet hus-dagar känns så.. fejk. Man vet bara hur mycket ens egen skola satsar på att få allt att se så sjukt mycket bättre ut än vad det egentligen är, så man fattar ju att andra gör det också. Då blir jag lite less. Kan nästan hellre sitta själv och läsa om dom olika programmen och försöka välja själv utan nån som står och försöker påverka.. Anyways var det kul att få göra nåt annat än att bara vara på skolan, och passande nog hann jag klämma in en lunch med syster som sen åkte till hemavan nån timme senare. Så det blev en trevlig dag, trots att jag inte kände min rumpa efter att ha suttit i bussen i 429 evigheter..

RSS 2.0