Det är mycket nu!!

Har verkligen haft fullt upp hela helgen och även igår och idag. Men det har varit sjukt värt det. Just nu sitter jag med Miriam och snackar lite och imorrn bär det av till Umeå på öppet hus.. Men skriver ner när jag får en sekund över, tänkte bara he er ett livstecken.. Puss!! <3


Ha en härlig lördag allihopa! :)


Good life

Oh, this has gotta be the good life
This has gotta be the good life
This could really be a good life, good life

Oh, this has gotta be the good life.
This has gotta be the good life.
This could really be a good life, good life! 



Vad är det för fel på pasta nudå?!

Var det bara jag, som yrvaken imorse missuppfattade dagens tidningsrubrik i Piteå tidningen?! Tänkte att nu har det väl gått långt om man till och med ska polisanmäla mat... Vad blir nästa rubrik, "Polisen förbjuder all konsumtion av mandelpotatis"? Trots att jag fattade ganska snabbt att det inte handlade om spagetthi utan om en präst, måste jag säga att det var en vilseledande rubrik! Att bilden på framtiden dessutom var en stor bild på mat gjorde ju det inte precis svårare att missuppfatta.. Haha, hur som haver så gjorde detta min morgon. ;)

 


Tävling!



Jag är med och tävlar om ett valfritt smycke från UJ DesignEmmas blogg

Erika Lina Viktoria Karlsson

Idag är det Erika-dagen. Har ju flera namnsdagar, men brukar bara hålla koll på dagen när det är Erika. Om ens det.. haha. Men idag kom jag ihåg det. Eller, rättare sagt kom mina söta vänner ihåg det, och då kom jag på att jag kanske också ska komma ihåg det.. ;) 

Idag har jag varit på zumba för första gången. Det var faktiskt grymt kul! Älskar att dansa (gillar att jag skrev danska först, men som tur var insåg mitt misstag innan det var för sent..!) och att överhuvudtaget röra mig till musik! Det är verkligen ett härligt sätt att uttrycka sig! Att man dessutom kan kombinera det med träning är ju så sjukt smart, det blir ju som ett plus i kanten att man tränar samtidigt som man egentligen bara har grymt kul! :)

Har typ varit småsugen på semlor hela dagen, så efter zumban drog jag och min papa till coop och köpte semlor! Så ikväll har jag fått njuta av årets första semla. Ahhh, inte för att läska er, men det var sjukt gott. Nomnom. Mer semlor till folket.


Turning is circels, confusion is nothing new..

Borde väl egentligen gå och lägga mig, ska ju vara pigg för biologilektion 8.10 imorrn... love life ♥.. Men, det är bara att härda. Orkar inte skriva nåt seriöst nu, det kommer säkert andå bara bli misslyckat eftersom att jag är ganska trött. Dock inte lika misslyckat som att jag har glömt min iPhone- laddare i Umeå.. Det är misslyckat. Så jag slänger helt enkelt bara in en liten confused bild istället- för det är lite så jag känner mig just nu..




Kul att så många har tittat in förresten! :) Sleep thight!



Ny design!

Efter lite hjälp från Mirre och lite trix har jag nu en ny design här på bloggen. Sååå- om ni inte ser den är det ju som vanligt den magiska knappen F5 som gäller! ;)

Är rätt slut efter en intensiv, men rolig helg.. Den avslutades ikväll med att se film med ett gäng kompisar. Män som hatar kvinnor, fy tusan så hemsk den är!! Trots att man vet vad som ska hända och att det kommer att lösa sig. Huvva.. 

Nej, nu ska jag kanske se nån film, eller bara gå och lägga mig.. Det är ju faktiskt en dag imorrn också. Natti!! ♥

Är det lördagsmys så är det!!


Myskväll

Igårkväll hade jag en myskväll med Johanna. Vi bestämde oss för att bara se en film, trycka i oss massa godis, och chilla. Så blev det också! :) Vi hyrde Water for elephants som ingen av oss hade sett, men velat se typ huuur länge som helst. Jag tyckte att den var jättebra. Sorglig, men inte på det sättet jag trodde att den skulle vara. Så vi satt och skrattade, grät en skvätt, och dreglande (Robert Pattison var ju med, och var hur het som helst!! Dock irriterande att han heter Jacob, kunde dom inte komma på ett mer opassande namn?!). Lyckad kväll, med andra ord. 


Mmmh!

Tyler Ward på Spotify!

Alltså Tyler Ward.. Vilken grabb! Älskar hans covers. Perfekt lugn och skön bakgrundsmusik när man bara vill lyssna på nå. Idag fick jag veta att han nu finns på spottan, vilket var minst sagt goda nyheter! Att traggla med youtube när man vill lyssna på musik.. Not my thing. Så nu ska här lyssnas. ♥


Boy, I love your music!!

Bra, bättre, 19 januari!

Ni vet dom där dagarna när man verkligen känner att allt flyter på, allt går bra och att man är riktigt glad? Idag är en sån dag för mig. Just sayin'.. :)


Engelskan spårar..

Jag: *gääääsp* numnumnum..
Petter: Haha, gör det där igen!
Jag: numnumnum?
Petter: Nej, gäspningen! Jag ska kolla om jag får in hela min mun i din hand! Nej, vänta.. tvärtom!

Härligt!

Älskar måndagar!! Då har jag en chans att ta igen mig och bara chilla. Sova ut, hinna göra saker som jag vill göra med inte hinner annars, som att träna, se nån grym film, ta ett skumbad, bara sitta hemma och chilla hela dagen.. Det är verkligen guld att vara ledig på måndagar, helt enkelt. Nu ska jag försöka ta tag i en filosofi-uppgift, och sen ska jag ut på nå ärenden. :)

Why I hate religion, but love Jesus.


Det där med siffror, alltså..

Man lär sig nåt nytt varje dag. Idag råkade jag fråga om 1970-talet var typ 200 år sen, men jag fick minsann veta att det var en grov felräkning från min sida. Men 200 år och 42 år är inte så stor skillnad ändå?! Nåja, skyller på att jag bara (?!) läste till matte c..


Fail..

Note to self: Det går inte att stänga av dammsugaren genom att trycka på lysknappen...

Make a choice

Idag började skolan om. För sista gången. Sista terminen nu som gymnasieelev. Det känns... Ja, det känns bra. Men gymnasiet har helt klart varit grymt! Trots att jag är så brutalt skoltrött just nu är det ändå kul att träffa fina vänner på skolan. Det är som en trygghet att gå skola. Man vet vad man ska göra, man vet hur länge man måste gå,man vet att alla ens kompisar också går, och man kan liksom bara fortsätta utan att egentligen ta några speciellt stora beslut.

Men sen då? När studentveckan och allt firande är över? Sommaren blir väl som vanligt. Umgänge med vänner, förhoppningsvis jobb.. Men vad händer sen? Till hösten? Kommer jag att flytta långt och gå universitet utan nån jag känner? Kommer jag att resa utomlands? Kommer jag att ta ett sabbatsår? Det finns en mängd olika beslut att ta nu, och jag antar att det är så det ska vara under den här perioden av ens liv. Men om man inte vet säkert? Om man inte har bestämt sig? Jag vet inte än var jag kommer att hamna och vad jag kommer att göra, men jag vet att jag kommer att göra det som känns rätt då, nåt som jag brinner för. Vad det blir får framtiden helt enkelt utvisa. Läskigt.


Mobilblogg!

Det här blir mitt första inlägg från telefonen :) bjuder på en bild på mig och min söta lillasyster! :)


God morgon! :)

Vaknade precis och möttes av mina underbara vänner på framsidan av PT! :) Bra början! Sen insåg jag att det har snöat typ 7000% på våran infart (och i resten av byn också, för den delen..), så överväger att dra på mig nå kläder och dra ut och göra nåt åt saken.. Har ju trotts allt the biceps of doom som ni kanske minns! ;)


2012!!

Hej allihopa, och gott nytt år på er! :) Har nyss kommit hem från ett nyårsläger i Umeå som levererade riktigt bra. :) Har inte så många bilder, hade helt enkelt inte tid till det.. Men nån bild ska finnas, så jag kanske laddar upp nån sen. Men nu är jag då för trött. Har inte sovit speciellt mycket, vilket är förklarligt under ett läger.. :) Nu är det iallafall 2012, NICE! :) Nytt år, nya möjligheter, right? ;) Känner på mig att det här året kommer att bli ett bra år. Det är mycket spännande som händer, och många beslut som ska tas. Ska bli riktigt kul att se vad som blir av detta nya år. :)

RSS 2.0