Fuckin' perfect!

Just nu är allt bara så sjukt bra. Inget speciellt, men allt flyter som på riktigt bra. Igår var jag på världspremiär av filmen En enkel till Antibes som har spelats in här i trakretna. Kändes lite fränt med en liten röd matta, skådespelare och ressigör som kommer med en limousin, välkomstdrinkar, tal och blombuketter hit och dit. Men det var en trevlig kväll, och filmen var bra. :)

Nånting som känns väldigt konstigt är att jag nu har sett klart alla säsonger av One Tree Hill.. Det finns liksom inget mer att se? Det känns konstigt, eftersom att det brukar ju som alltid finnas några sösonger till, men nu finns det inte det. Livet är hårt, haha!

Som ni kanske har märkt håller jag på att trixa om lite med designen, tänkte göra nån enkel, lite mer vintrig. Fast det kanske inte syns för er än, men då är det ju som vanligt F5 som gäller! :)

Avslutar med lite ögongodis.. ;)

In case you haven't noticed..

Det regnar.

Helgen i bilder!

Här var uppdateringen på topp.. ;) Orkar inte skriva om hela helgen, så lägger upp lite bilder istället.
Stekt kyckling med annanas på waldorf! :)

Bio med godis från hemmakväll och en stor pepsi max! Perfect!



Såg Bridesmaids, sjukt rolig! :)

Köpte nya skor!

Bakade detta mästerverk idag! det är en kladdkaka med after eight och mashmallows på! gjorde en likadan fast med twix istället för after eight också! nu ska jag gå och se vad Alexander Bard ska ställa till med i kvällens idol och smaska i mig kladdkaka. Samtidigt som jag inte har söndagsångest. För jag är ledig imorgon. PUSS PÅ DET!

Like nothing else matters



Heart to heart


Mmmm, efter att ha fått (s?)pytt i panna till lunch på skolan kan jag säga att det var fruktansvärd gott med middag från heart to heart idag! Heart to heart in my ♥!

Svar!

stina a om Kompis, det går bra nu!:
vad ska du ha för projektarbete?:)

Anonym om Kompis, det går bra nu!:
Vad ska du göra då? :D

Svar: Jag ska göra en musikvideo! :)




When I held ya



Så sjukt bra!!!

Girls night!

Igår blev det att fira helgen med en riktig myseftermiddag och kväll med tjejerna! Jag, Viktoria och Johanna drog till Luleå där vi mötte upp Amanda för en härlig shoppingrunda. Hittade så sjukt mycket fint! Bland annat en pippi-tröja (tycker dom är sjukt snygga, och mysiga också! Likeit.), jeans, ett lite lose-fit-linne, tröjor,.. Efter några timmar på stan var alla fattigare, men gladare än när vi kom. Då satt det väldigt fint med en middagsbuffe på Exotic. Mums. Det ingick efterrätt, hehe.. Kvällen avslutades med mys i Amanda och Elias lägenhet med tända ljus, candy från Hemmakväll och girltalk. Kan inte bli mycket bättre helt enkelt.
Ikväll blir det att dra till Blåsmark. Får se vad kvällen har att erbjuda! :)

Kompis, det går bra nu!

Är ganska nöjd med att ha lyckats välja bort alla jobbiga lektioner (matte, fysik och kemi) och stoppa dit lite roliga och intressanta lektioner istället (typ psykologi och filosofi). Schemat böev tusen gånger bättre, och roligare. Dessutom lyckades jag bli ledig varje måndag, SCORE! Skönt att alltid ha tredagarshelg.. ;)
Nu tror jag att jag ska jobba lite på mitt projektarbete, som jag är väldigt excited about..! Kommer bli grymt roligt! :D

RSS 2.0