Tenta och hemresa!

Oj, jag hade visst en blogg också. Har hänt mycket sen sist, men har inte riktigt koll på vad. Jag har pluggat ganska mycket faktiskt, så är väldigt stolt över det. Trots att det bara var veckan innan tentan så var det en väldigt ambitiös vecka. Skrev tentan i lördags. Du läste rätt, LÖRDAG. Vem skriver tenta på en helg?! Behöver väl inte nämna att fredagskvällen inte var så party.. Efter tentan var alla helt söndertacklade i skallen, så när vi går in på systemet sen äger följande brillianta konversation rum:
 
Jessica: Oj, vad mycket folk! Man märker ju att det är fredag!
Jag: Är det lördag?
 
Det gick inte bra för oss att veta vilken dag det var och föra en konveration om detta med andra ord. Iallafall, efter lite chillande hemma sen drog vi ut och käkade med klassen, mumsigt! Sen åkte vi till Victor som hade födelsedagsfest/tentafest, så det var kul. Till jag blev allergisk mot hans katt. Det var oväntat, men jag tål tydligen bara utvalda katter... (Zigge, känn dig utvald.) Då drog vi in till stan igen och drog ut där istället. Trevligt!
 
Sen har dagarna gått väldigt snabbt, och igårkväll åkte jag hem. Måste ha varit den värsta resan jag varit med om so far. Var sjukt nära på att missa planet! Först när jag skulle hemifrån hittade jag inte plånkan. Jättebra. Sprang runt som en jagad valp i hela lägenheten och letade, sen hittade jag den. Bra. Tänkte att nu blir hejn skitbra, nu åker jag bara till Arlanda och så är allt chill. Bussen är superfull, men jag väljer att ta den ändå istället för att gå till flygbussen. Kommer till flygbussen och sätter mig och tänker att NU är det lugnt. Jag har ganska thight med tid, men detta löser sig. Väl framme på Arlanda verkar det vara en inofficiell träff med hela Sveriges befolkning just vid min terminal. Köerna till self service tar alltså typ 20 min. Står och sneglar på klockan och hör alla runt mig snacka i telefon om hur mycket folk det är och att dom kommer att bli försenade. Känner samma sak själv, men håller mig ganska lugn. Jag får till slut fram ett boarding pass, och ställer mig i kön till säkerhetskontrollen. Löjligt lång kö. Sen kommer nån som jobbar där och säger att dom har tekninska problem så att dom bara kan ta emot folk som har papper/ boarding pass. Perfekt, där rök halva kön, irriterade och muttrande, så att jag fick komma längre fram. Väl framme i säkerhetskontrollen piper det när jag går förbi, så måste ta av mig skorna. Jaha, jättebra. Sen går jag till min gate, sätter mig ner i 7 minuter, och sen får vi stiga på planet. Bra marginal där. Lätt irriterad, hungrig, och väldigt varm efter allt springande och stressande sätter jag mig på min plats nästan längst fram i planet. Perfekt? Nej, då bryter det alltså ut världens bråk om latsen framför mig. Vuxna människor som står och kallar varandra det ena och det andra, och stämningen är minst sagt tryckt. Det var verkligen en lättnad att få komma av planet och bli hämtad av mamma för att åka hem och äta pappas mat och bara ta det lugnt. 
 
Idag är det Piteå som står på schemat, ska passa på att träffa Viktoria innan hon åker till fjällen. Ska bli väldigt trevligt. Hon sitter och skriver tenta nu (hoppas det går bra, puss!!), så ska börja köra dit på en stund.
 
Nu blev detta ett väldigt långt inlägg (creds till er som tagit er ända ner hit, ni är tappra krigare!), och har inga bilder tillgängliga för tillfället, men tänkte uppdatera lite bättre nu i påsk och lägga upp lite bilder och så. PUSS!!
 
 

BACK ON TRACK

Helt sjukt. Vet inte var jag ska börja.. brukar aldrig vara sjuk (peppar peppar), och när jag väl är sjuk är jag aldrig sjuk på riktigt. Men i veckan. My goooosh. Jag var helt golvad! Låg i sängen dygnet runt och kunde inte sova för att halsen gjorde så ont. Kunde inte äta, knappt dricka, och det enda jag såg fram till var när jag fick ta medicin. Som knappt hjälpte, men det var iallafall ett ögonblick av hopp var fjärde timme. Att jag sen tog dubbelt så många alvedon som man får per dygn, och att jag trots det inte märkte förbättring kanske förklarar en del. Jag var inte jättefrisk, med andra ord. Sånna tillfällen är det bra att han en mamma som har lite effektiv medicin utskriven, så hon skickade lite till mig. Då vände det. Kunde börja äta, vara vaken vissa delar av dagen, och behövde inte missbrka alvedon. Jag hann se sjukt mycket TV och följa många dåliga program, haha. Och så har jag sett gossip girl. Men det har vänt nu, och ida är väl första dagen jag känner mig helt återställd igen! Skönt, då är jag back on track för en ny vecka! 
 

Great minds think alike

Såhär gör jag när jag vaknar upp med lite ont i halsen..
 

RSS 2.0