Hur är det ens möjligt?!

Nästan varje dag på jobbet lyckas jag få små skärsår på fingrarna. Ibland av olika varor i kassan, eller av själva kassan.. Det ska ju inte ens GÅ, men jag lyckas. Heeela tiden. Så får plåstra fingrarna stup i kvarten. Det är inte så nice att få in smuts där, eller handsprit heller, för den delen. En gång klämde jag mig i korgarna när jag skulle bära dom, och då fick jag ett köttsår med ett blåmärke runt, och det var kvar länge. Man kan ju tro att jag har ett våldsamt jobb, och så jobbar jag på en matvarubutik, haha. Tur att det är världens bästa jobb, så lite skador får man räkna med. Det är väl bara tecken på att jag jobbar hårt? ;)


Det rullar på!

Har tillbringat eftermiddagen och kvällen med Viktoria! Vi hade turen att båda två jobba halvdag idag och börja sent i morgon, så vi passade på att hänga lite och snacka om allt möjligt. Me gusta!


Nä, inte har jag nå ögoninflammation!


Heja Sveriget!!

Sitter parkerad i soffan med glasstårta att förtära tillsammans med Vickan! Hörde att det var hockey ikväll, heja Sveriget!!


Tack för allt wikipedia!!


















Gillar att jag fick träningsvärk i handen av att spraya alla lakan! Vad gör man inte för klassen?! :D Även om vi inte längre är en klass finns alla fina minnen kvar. :) Dessutom har vi lagt en platta där det är inristat "TE/NV 09-12" precis utanför skolan och hängt upp diverse lakan för att föreviga vår klass. TACK klassen och alla andra för tre fina år på gymnasiet! :D




THE PROM


















Hade en helt underbar kväll!!

Bilder från Málaga!

Jag tog inte så mnga bilder under resan, och har inte hunnit få bilderna från brudarna jag var med än. Men lånar bilderna som fröken tog som även finns på älvsbyns gymnasiums hemsida. :)


Ett taggat gäng!


Vi gick på världens bästa skola! Trodde aldrig att en skola kunde bli så rolig..! :D


När vi inte gick skola var det bara en sak som gällde: LA PLAYA!


Vi gick en kurs och fick lära oss att dansa flamenco!


Smlie!


Klassisk turistbild från stranden vi var på! ;)

Vi hann även vara med om en hel del annat, det var en händelserik resa! Men väldigt rolig.. Typsikt att man börjar tycka spanska är riktigt kul NU, när man just har tagit studenten.. Haha.


Som en slagen hjälte

Okej, en studentvecka tar bevisligen på krafterna! Åkte på en (ganska väntad) förkylning efter den, men var iallafall frisk under hela studenten. Har tänkt göra livstecken på bloggen flera gånger men har verkligen inte orkat ta tag i det. Nu tänkte jag iallafall göra det (efter att ha sovit tagit en 5 timmars "powernap" igår samt en 13 timmars-natt inatt kan jag inte längre kröjma om att jag inte orkar), så kommer att lägga upp bilder från Spanien, från balen, och från studenten! :D

Hemma!

Tänkte bara som snabbast kika in och skriva att jag är  hemma igen efter en grym vecka i Málaga! Kommer att ha absolut fullt upp hela veckan, så vi får se hur det blir med bloggandet.. Men är iallafall hemma och lever och mår alldeles utmärkt. :D Bilder från resan kommer sen nån gång!

RSS 2.0