Sjukt drygt med högskoleprov? Ohyes.

Högskoleprov må vara en bra merit när man ska söka in till högskolar och blablabla, men ingen kan ju seriöst påstå att det är kul?! Ägna en hel dag åt att skriva prov. En lördag, dessutom. Tidigt på morgonen. Nej. Självplågeri, skulle jag kalla det. Dessutom var det väldigt ansträngande för min stackars hjärna som har haft mer eller mindre ledigt från prov det senaste året. Men nu är det gjort. Då var det ur världen. Skönt!

Before I Die


































Cause it's you and me and all the other people, and I don't know why, I can't keep my eyes of from you.





Drar till Pite-yo!

Har just ätit mat från heart to heart, mmmmmmh!!! Var sjukt hungrig, så det var hur gott som helst. Snart bär det av till Piteå och lyssna på en konsert av Ida och Kajsa. Skulle egentligen ha jobbat och pluggat ikväll, meeeen, vad gör man inte för sina fina vänner?! ♥




Some people just need a high-five. In the face. With a chair.

Avslutar dagen med ett avsnitt av kontoret. Inte ens i närheten av samma klass som solsidan. Men det får duga just nu, helt enkelt.

Summer, where are you?!



Grattis!!

Idag när jag var inne på imdb såg jag att idag fyller Lena Olin år! Stort grattis till henne. Är otroligt imponerad över hennes prestationer och alla olika filmer hon har medverkat i. Riktig duktig, och dessutom hur gullig och trevlig som helst!!




Kronogård imorrn då!

Imorrn bär det av til kronogård med idrottsklassen. Stina, jag och grabbarna. Det blir säkert roligt! Vi ska bland annat få pröva att lavinsöka, och så ska vi åka skidor, kanske pimpla, leka, och basta. Nice!! :) Blir mycigt att sova i stugor också. Så ikväll har jag packat lite (okej, fet lögn inser jag nu när jag tänker efter. Har hela kvällen tänkt packa, men har jag packat nåt? Nope. Inte en enda pinal.) och gjort pannkaka för första gången i mitt liv (!!), och den blev ätbar! :D Lite osalt.. Men jag skyller det på att jag var lite orutinerad och inte ringde mamma och duddelcheckade om hon trodde att receptet stämde. Men är ändå stolt. Brukar inte så ofta laga mat själv, så det är verkligen vuxenpoäng! :) 

För övrigt borde jag verkligen plugga, men det var ju som 3 veckor sen jag gjorde nåt skolarbete, så är väl inte övertaggad att ta tag i skiten.. wääää, ork it. Ska försöka ta tag i packningen nu istället (läs: fördriva resten av kvällen på facebook, bloggar, och att se film och sen panikpacka inatt/imorronbitti), så ni får ha det! 

Arkivbild. Hoppas att det blir lika soligt i kronogård!!

I realized it was only just a dream

Besvikelsen som uppstår när man drömmer att man är i en lekpark (ja, jag vet att jag är 19 år, men det var en dröm.. ok?) och så har man fått höra att det finns en sån där stor pyramid som i gladiatorerna där som man kan få testa, men när man får se den är det bara som typ två trappsteg och inte ens högt.. Jag blev seriöst ledsen i drömmen. 

Seriöst, hur kul skulle det inte vara att få leka lite i den där?!

Hårmodell igen!

Det är ett bra tecken när man typ har glömt bort att man har en blogg, eller..? Har helt enkelt haft way to much att göra dom senaste veckorna, och bloggen har inte direkt prioriterats. Vet inte ens om jag har nämnt det, men jag var hårmodell åt amanda, igen! :) Det var på en visning på kulturens hus för två veckor sen. Temat var drömmar, och jag fick vara en ängel! Var tydligen med i NSD, men har inte hunnit läsa artikeln.. Fick dock bilden skickad, så slänger in den, för där ser man hela min outfit.. hehe.


Tog lite bilder under dagen också, men orkar inte börja leta alla nu.. Men vill ge creds till Amanda! Hon lyckades ge alla modeller kreativa frisyrer och kläder efter temat. Imponerande, fina Amanda! ♥

Hänger med Mikael Persbrandt!

Har verkligen inte haft tid med bloggen dom senaste dagarna, hade nästan glömt bort att jag hade en.. haha. Men har iallafall som ursäkt att jag har haft viktigare saker för mig!



Behöver jag säga mer? Tänkte väl det!

RSS 2.0