Rolig kille!

Nej, pallar inte att göra nå skolarbete ikväll heller. Ska lägga mig och se på Det bästa av Robert Gustavsson istället för att göra nåt vettigt. Hade.

Tagga julkalender!

Jag har alltid älskat att titta på julkalendrar. Inte alltid för att dom är bra- för har sett några riktigt dåliga också... Men det är bara en tradition, och ger julkänsla för mig. Så jag längtar till på torsdag (visst blir det väl då?) när julkalendern börjar! Vet inte så mycket om den som ska vara iår, men hoppas på det bästa helt enkelt! :) Sen kan ju inget slå Mysteriet på greveholm eller Sunes jul, för dom var ju grymma! :)

Här kan ni tänka er lite random bilder från olika julkalendrar. Orkar inte fixa det nu, nämligen. Då vet ni.

Ibland är det nog bättre att bara vara tyst..


Till dig, Julia!

Idag var jag snabbare på att byta om efter idrotten än några av killarna i min klass. Fastän vi hade bad och det tar typ ett halvår att tvätta håret och allt. Just sayin'.

Sen måste jag bara få fråga, vem tusan bokar en tandläkartid 8.10 när hon för typ första gången ever har sovmorgon på en fredag?! Jajjemen, som ni säkert redan har listat ut sitter geniet här vid tangenterna i egen hög person. Så imorrn måste jag upp. Fml.


Nåt annat som stör mig till tusen just nu är att mitt hår är grymt slitet. Hatar kluvna toppar och äcligt hår. Fast egentligen är det inte så konstigt, har typ inte klippt håret på några decennier. För att inte bara sitta och hata faktumet att mitt hår är nött, utan istället göra nåt åt saken, sms:ade jag min trogna vapendragare Vickan och frågade om hon kunde klippa mig typ NU. Snäll som hon är sa hon att det skulle gå bra, så ska sticka dit med en gång nu. Nu har du iallafall fått en uppdatering kära Julia. Over and out!

Breaking dawn

Såg breaking dawn idag, äntligen! Jag hade sjukt höga förväntningar på den och den levde verkligen upp till dom. Försöker inte ens beskriva den, se den istället. Gör det bara.



Lyckat!

Överallt är det reklam om Breaking dawn. Hade tänkt gå igår, men sparar det till i helgen istället! Även om jag vet hur allt kommer sluta eftersom att jag har läst boken, är det en film jag verkligen har sett fram emot att se, så är typ taggad till tusen. Men i helgen smäller det äntligen!! :)


Förresten- hur kan det komma sig att varenda gång man går in på H&M eller typ gina och inte ska köpa nåt kommer man ut med en full påse ändå?! Vavavava? Jag lyckas typ varje gång. Idag var såklart inget undantag.

Hard topping!

För ett tag sen hittade jag en chokladsås som heter "Hard topping" i våran kyl. Det första jag såg var ju att det stod på flaskan att den skulle förvaras i rumstemperatur och inte i kylskåpet. Det var uppenbarligen ingen i min överintelligenta familj som hade förstått detta, så jag fick helt enkelt ta tag i saken själv och ta ut den stelfrusna såsen från kylen. Ikväll slog mig tanken att det skulle minsann vara gott med lite glass, för det är ju inte så ofta man äter det så här års (åt det dock igårkväll, men nu ska vi väl inte gå in på detaljer?!).. Tänkte att jag skulle passa på att testa såsen! Sagt och gjort. När jag hällde den på glassen trodde jag inte att den skulle stelna, för den var ju som så... rinnig. Men den stelnade faktiskt! Smaken var sådär...! Gillade den först, men blev snabbt less. Den hade en ganska smörig smak, och det är jag inget fan av. Bara för att jag är på bra humör idag bjuder jag på en bild av såsen lånad från O'hojs hemsida för dom som inte förståd vad jag dillade om.. :)


Annars är allt som vanligt hos familjen Karlsson. Pappa och brorsan brottades efter middagen idag tills båda var helt svettiga. Ingen ville ge sig, så dom låg på golvet och krälade och drog polisgrepp och andra fula knep på varandra medan jag och Lina satt under köksbordet och försökte att inte bli ihjälslagna när vi försökte filma brottningsmatchen. Pappas ställde frågan "Är du rädd om din skidkarriär?" till Linus och fick som svar "Är du rädd om ditt liv?!", och på den vägen fortsatte det... Sen hotade jag med att jag skulle spöa båda, och då blev dom rädda och sprang barfota till Australien för att gömma sig. Eller, jag hotade aldrig med det eftersom att jag vet att det är så kallt ute nu och jag ville inte att dom skulle förfrysa fötterna i sin språngmatch från mig, så jag skonade dom för den här gången. Som sagt, jag är på bra humör. Tur för dom. Mehe.

Lovin' you could be a crime



Försöker göra bort nå skolarbeten med lite skön musik i bakgrunden... Älskar den här låten av Jason Derulo, grymt härlig att lyssna på!! Nu ska jag försöka göra ett ryck med lite boring stuff, och sen blir det en lugn kväll! Och imorrn är det fredag, lovley!! ♥

Lugn kväll!

Känner mig lite krasslig och trött nu efter en dag med full rulle! Ska hoppa ner i min säng (med nytt sänglinne från IKEA♥ ) och slå på en riktigt härligt romantisk film! Kanske Love actually? Sounds good. Ska göra en smaskig fruktsallad också. Mys.


Mitt livs sista höstlov..

Har haft ett riktigt skönt lov. Sista höstlovet i mitt liv, tyvärr.. Känns lite sad måste jag erkänna. Jag tog, som ni märkte, även ett litet lov från bloggandet. Orkar inte berätta allt jag har gjort, men sammanfattat kan man säga att jag har:

• Sett många filmer
• Åkt till IKEA med fina brudar!
• Jobbat
• Köpt nya träningstights som är sjukt sköna som jag typ bor i. Love them!
• Varit med kompisar och bara pratat och skrattat till 4 på natten
• Jobbat med mitt projektarbete
• Sovit!! Eller vänta.., säger man ens så? det såg ju jättefel ut.. :o
• Tränat lite med finaste Johanna!
• Varit på halloweenfest på farmen
• Haft tjejkväll med mys, godis och snyftfilm
• Köpt lyxshake på max


Bra lov, helt enkelt. Dessutom är jag ledig imorrn också, så ikväll ska jag bara chilla! :) Kanske se en film? Eller bara hänga på facebook som, trots alla hot och tidningsrubriker, fortfarande finns kvar. Om ni hade missat det, tänkte jag. Men nu vet ni.

RSS 2.0