Gott nytt år!

Har haft lite fullt upp nu så har inte hunnit skriva, men skriver bär jag får möjlighet sen. Kanske kommer upp en årsresumé (no shit!) och lite sånt svammel! ;) men nu tänkte jag bara passa på att önska er ett gott nytt år och en trevlig kväll! Det ska iallafall jag ha! :D


Annandagen!

Imorse vaknade jag klockan 2, så hann precis kvickna till och göra mig iordning innan släkten kom. Då blev det lite mingel och sen blev det minsann god mat och efterrätt på det. Känns som att det enda man gör såhär i juletid är att äta. Dessutom att jag har hört vilda rykten om att mamma planerar att laga palt imorrn! Har inte käkat det sen.. Ja, nån gång i sommar I guess. Så det ska bli sjukt gott med lite norrländsk mat igen! :)


Juldagen!

Hoppas ni alla hart haft en härlig jul! Själv har jag haft det riktigt mysigt. Har varit väldigt kul att träffa familjen igen och det blev en mysig julafton hemma med gäster! :) Idag åkte vi till mormor och åt julgröt och mjukkaka (himmelskt god, åt typ alla hon hade), det var väldigt trevligt! Sen var det väldigt gott fika efter det så klagar inte! :) Hittade en gammal målarbok där som jag hade målat i vid nåt tillfälle då och då sen jag var 6 år. Minns en del bilder jag hade färdlagt som jag tyckte var sååå fina, och nu när jag ser dom skrattar jag bara. Eftersom att jag fortfarande inte är helt vuxen (och det kommer jag alridg att bli heller) så bestämde jag mig för att fortsätta i målarboken, så jag målade en bild (blev lite finare än när jag var 6 år)(tack och lov) och skrev ERIKA 19 ÅR. Ohyes! :) Slänger in några julbilder imorrn om jag får tid. Nu får vi nöja er med lite bilder från este momento när jag sitter och dunkar i mina nya UrbanEars (kärlek)!!
 
 
 
 
 

I'm coming home for christmas

För nästan 4 månader sen kom jag till Stockholm. Trots att jag sett staden så många gånger förr var det nu en helt annan sak. I början kändes det nytt, men bra. Förstod inte riktigt att jag verkligen bodde där. Det förstår jag dock inte idag heller. Men terminen har gått och jag är så tacksam att jag har fått uppleva allt detta. Så många fina människor som jag har fått träffa, så många nya intryck. Nu är jag påväg hem för första gången. Det känns lite konstigt. Jag kommer verkligen att sakna alla fina stockholmare i jul. Kommer också att sakna att bo mitt i stan, och allt vad stadslivet innebär. Men det ska bli hemskt skönt att komma hem och bara få mysa igen med alla vänner och familjen i Älvsbyn. En riktig jul.


Tredje advent!

Tredje advent idag!! Mysfaktorn är hög. Idag har jag gått runt på stan och julmyst med stina och shoppat lite. Nu ska jag ta en väldigt lugn kväll och bara varva ner efter en väldigt roligt, men intensiv helg. Julfest, och sen middag med vänner och vidare till numble (där brandlarmet förövrigt gick 2 gånger, så alla som var i lokalen fick gå ut, två gånger. Så sämst, haha). 

Nu är det fyra dagar till jag är tillbaka i Älvsbyn. Skum känsla. Men det ska bli väldigt kul! Innan dess ska jag ha sammanlagt två föreläningar, som verkar väldigt intressanta. Så livet är inte så hårt just nu. Det är faktiskt rätt bra! ;) 
 
 

Livet på psykologiska instutisionen!

 
 
 
 
 
 

FÖRELÄSNINGAR

Hade föreläsningar heela dagen idag. Är verkligen inte van vid det, så det blev lite mycket att ta in haha. Men båda föreläsningarna var riktigt intressanta, vilket gjorde det möjligt att överleva! Imorrn är det föreläsning igen, ingen ro och vila den här veckan, inte! Vi har verkligen tjockt med föreläsningar nu, men det är ju för att vi ska kunna ha jullov, så det är ju lätt värt. :) 
 
På lunchen!
 
 
 
 
 
 
 

Snow Aid Stockholm

Såg den här viden för några dagar sen. Kunde inte låtta bli att skratta. Alltså jag har ju verkligen erfarenheter av att bo i Norrland och vet precis vilka fördomar som finns för Stockholmare. Även om det är väldigt stor skillnad på hur bra och snabbt man hanterar snö i Norrland jämfört med i Stockholm är det faktiskt skillnad. Här nere är det ganska många fler gator, och det är inte övervänagde landsvägar som det kan vara i Norrland. Här måste man ploga på gator fulla med parketade bilar, vilket blir kaos. Och sen år det inte tre bussar om dagen utan tre bussar i halvtimmen, så det blir ganska snabbt katastrof om inte kommunikationerna går! Men det har varit väldigt kul att se paniken och kaosen här nere av all snö. Själv är jag ju rätt van vid snö, men här är det ändå en annan sak. Kul att nån gjorde en video iallafall, och att dom sjunger att vi ska "skotta snö hand i hand". Haha.
 
 
 

Andra advent!

Har haft en alldeles underbar helg! I fredagags gick vi ut och åt med klassen och sen drog vi vidare ut tillsammans. Resten av helgen har jag bara myst och tagit det lugnt. Passat på att gå på stan. Har köpt en klänning som jag ska ha på nyår och även på firmafesten på fredag! Annars har jag verkligen passat på att bara chilla efter tentan! :) Har precis sett ikapp massa avsnitt av julkalendern, så nu är jag back on track på den. Sen ikväll är det solsidan och hjortronglögg som gäller! Mys!
Förutom hjortronglöggen som är sjukt god, måste jag tipsa om denna! Blåbärsglögg med blåbär från Norrbotten. Sjukt god!
 

Det går bra nu

Igår när jag skulle åka bussen från skolan kommer en typ liten lastbil eller liknande och en kille hoppar ut och tar fram en spade, skottar bort snön från trottoaren och snänger ner den på vägen. Sen hoppar han in i bilden och kör iväg. Jag typ: Eh, vad tusan gör han?! Ingen verkade reagera. Haha, men sen började alla fundera vad tusan han höll på med. Väldigt random.
 
 

Snökaoset

Satt inne hela dagen igår och vägrade ge mig ut i det brutala snökaoset. Det enda alla snackade om var att det snöade. Allt var sent eller inställt, så det var skönt att inte behöva ta sig nånstans. På kvällen bestämde jag mig dock för att dra ner till närbutiken för att beskåda kaoset.. möttes av detta:
 
 
 
 
 
 
 
Det går bra nu, Sverige..

TENTAN ÄR SKRIVEN

KÄNNS FUCKIN AWESOME.

Haha, tillåt mig skratta!


Ofokuserad

Lägger aldig ner så mycket tid på Facebook som när jag har tenta att plugga till alltså. Nu är det dagen före dagen före tenta-dagen. Är inne på Facebook konstant. Pallar inte att plugga, ta mig till en plats där jag kan chilla. Det är det jag är bäst på. Juste, på tal om det! Ska ta och lägga upp ett inlägg nån gång med massa chillarbilder så att ni förstår vad jag menar. Men inte nu. Nu ska jag ju plugga. Så var det. 
 
 

KYLA!

Ja, jag är från norrland och ja, jag har upplevt kalla vintrar och blablabla, men det är ju inte mänskligt hur kallt det är här alltså!! Jag fryser ju som ett litet barn alltså! Idag satt jag och pluggade med några klasskompisar på ett cate i stan, och det kändes som att sitta i ett kylskåp. På riktigt. Kunde typ inte röra fingrarna när jag skulle skriva på datorn. När jag kom hem tog jag seriöst ett varmt bad det första jag gjorde, och sen tpg jag på mig underställ, onepiece och tjocksockar och kröp ner under täcket. Nu fryser jag inte längre, som tur är. Men skoja inte, vad kallt det var. 

Ja. Det är faktiskt vinter här också som ni ser. Och snö. 

Första advent

Har haft en supermysig första advent-helg!! Har hunnit gå runt på stan och bara njuta av all julstämning, gått på julmarknaden, på nk, köpt en (vit!!!!) julgran (kommer bilder sen), byggt pepparkakshus, hälsat på finaste Ida och gått runt i julmysiga Uppsala. :) Tänkte avsluta med att kanske ta ett varmt bad och sen mysa framför OC och tagga tentavecka. Men lite bilder från den supertrevliga helgen bjuder jag på. Så snäll är jag! ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Breaking dawn part 2

Okej, jag vet att jag garanterat är den sista i Sverige med att se breaking dawn, men jag har verkligen inte haft tid och sen har det inte blivit. Men ikväll såg jag den äntligen!! Jag vet inte vad jag ska säga.. slutet alltså.. grymt bra! Satt och grät. Okej, inte ovanligt för att vara mig, men jag menar att den var fin. Och bra. Ska inte spolia nåt, så ni behöver inte oroa er (om det nu finns nån stackare som inte har sett den än vill säga)(typ du, Julia). 
 

True story!


RSS 2.0