Dagens wtf?!

Stressade som ett djur morse för att jag inte orkde gå upp när klockan ringde, och när jag kom hem insåg jag att jag hade bäddat sängen..? Bra prioriteringar där! Tur att jag ens kommer ihåg vad jag gör när jag är nyvaken!
 

Den svaga länken

Såg Beck i söndags. Det skulle jag inte ha gjort alltså!! Det handlade om våldtäckter här i Stockholm som skedde längs den blåa tunnelbanelinjen. Som om jag inte var nog rädd för den innan?! När man fick se bilder från stationen ute i Hallonbergen och Näckrosen.. Där har jag ju åkt!! Skräcken alltså. Jag som tänkte att jag var nojig som var rädd att åka långt ut från stan! Dock är ju Beck en film (ja, jag förstår ju att det inte är på riktigt), men det är ju sånt där som faktiskt händer där ute men som tystas ner. Kommer aldrig våga mig utanför grön linje. Möjligtvis röd. Nångång. Huvva!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Redovisning nurå!


MONDAY-BOWLING

Ikväll drog jag ut till Sickla för att bowla med klassen! Väldigt kul var det måste jag säga, trots att jag fortfarande tror att alla som är mycket bättre än jag är dopade och fuskar. Garanterat. Jag vet inte vad det är med mig och bowling, men vi har verkligen en konstig relation. Ibland är jag typ ganska skillad, men oftast är jag ju helt ute och cyklar! Håller alltid på att tappa balansen när jag kastar iväg klotet (höll på att skriva skjuter, men det lät lite väl brutalt!), så det kanske inte är den bästa tekniken. Idag fick jag iallafall en massa spärrar, men det gick verkligen inte att skjuta en strike alltså. Blev vaaaansinnig, och sen tog jag kloten från vip-sidan (internskämt, sorry) och då fick jag STRIKE! Glädjen. Tur att jag blir glad för småsaker. Och förresten jag kom faktiskt nästan först i sista serien. Hur hände det liksom?!
 
 
 
 

KUNG

Chillin' like a boss.

Lycka!

I fredags på natten stod några och delade ut rabatt-kuponger till Max. Kommer ihåg att jag blev så glad att jag tog kort på den. Som att det ens gör nån skillnad egentligen. Tror ändå man har studentrabbat där alltid.. MEN, jag blev iallafall väldigt glad! 

Uppsala!

Några av mina fina vänner från Älvsbyn var nere i Uppsala i helgen för att besöka Samuel. De ville att jag skulle komma igår och dra ut med dom, och jag är inte den som är den, så jag drog dit. Var superkul att träffa grabbarna igen, länge sen vi sågs! Kvällen blev rolig, även om det inte blev riktigt som planerat. Sen imorse sov vi ganska länge och sen drog vi och åt på Max. Ingen av oss var väl precis på topp, så vi gjorde inte många knop. Gick runt lite på stan, typ.
 
Sen tänkte jag ta tåget hem. Det gick inte så bra, eftersom det precis när jag skulle åka hade varit nån som hade hoppat framför ett tåg. All tågtrafik till och från Uppsala stod därför stilla. Tog en taxi istället, det var väldigt skönt att få åka bil. Oj vad jag har saknat det alltså. Men det var ju inte bara jag som ville ha taxi, så det var ganska kaos på taxi-stationen. Resan hem tog lite kängre tid än beräknat, men vad ska man göra? Såna situationer uppstår ju tragiskt nog då och då och det drabbar ju väldigt många. För mig blev det ju inte så farligt, men många som skulle till exempel till Arlanda missade nog sina flyg. 
 
Var hur som helst kul att se grabbarna, och att se Uppsala litegrann! Ska dock dit igen om inte alltför länge, för så lätt slipper du mig inte Ida! ;) Mehe.
 

TGIF

Det är fredag. Det är löningshelg. Nu kör vi!!!
 

Kollar igenom gamla bilder!

Förstår inte den här bilden alltså! Det ser ut som att jag ligger ner, men det kan jag inte göra, för soffan är horisontell med väggen.. Så jag står upp, och kramar en soffa samtidigt som jag står inklämd mot väggen..? Makes perfect sense.


Det är kul med föreläsning ibland!

Som förra veckan, till exempel. Då hade vi Zlatan med på vår föreläsning. Jajamän.
 

När mamma inte ser..

Har jag sockar i olika färger. Och sockar med hål i. Dubbel-ajabaja på det! Sen bäddar jag typ aldrig sängen (om det inte är nödvändigt, förstås). Och äter jag hårdbröd till middag. Busigt, I know.
 
 
Ska äta den här och se på OC nu, YOLO! ;)
 
 
 


More than words!

 
 
 
 
 

Lillebror!!

Igår kom min kära bror ner till mig för att hälsa på öven helgen. Very roligt!! :D Igår var vi ute oh åt och shoppade och sen chillade vi lite innan vi drog ut på kvällen. Snart ska vi käka tacos, mums!! Uppdaterar när jag har tid, ha det så bra så länge. :)
 
Brorsan och jag i Budapest i somras. Även Lina kikade fram lite ;)
 
 

Stuck in reverse


ALL NATURAL


Bra föreläsning!

Hejhej, hoppas att allt är bra med er kära readers! Jag har haft en lång, men bra dag. Nu ska jag öva lite på en redovisning vi ska ha imorrn. Tänkte brilliera. Måste bara lära mig att uttala alla ord. För dom är inte svåra, så det kan bli konstig stämning om jag inte ens kan uttala dem ändå. Vi hade förövrigt en väldigt intressant föreläsning imorse! Satt och lyssnade hela tiden. Okej, det kan ha berott litelite på att föreläsaren var fett snygg också, men mest för att det var intressant. Och självklart för att jag är en så duktig flicka och alltid lyssnar (haha). 

 
 
 

När man har föreläsning om intelligens..

Börjar man ifrågasätta sin egen!
 

Man vet att man är norrlänning när..

Hela ens facebook är överspammat med hockey när Luleå och Skellefteå spelar derby.
 

Kvällsprommis!!

Ska stoppa in musik i öronen och ta en kvällsprommis i vackra Stockholm! Hur underbart?! :)
 
 

LET IT BE


Sleeping beauty!

Jag är ingen morgonmänniska. Trots detta följde jag, snäll som jag är, min syster till flygbussen imorse när hon skulle hem. Gick upp typ halv 8, och var heeelt död. Kunde typ inte tänka, inte gå, inte sätta mig ner, för då skulle jag somna. Men jag höll mig vaken, satt och åt frukost, följde med till flygbussen och gick hem igen. Sen tänkte jag att jag kanske ska ta och lägga mig igen och dra mig lite. Sen vaknar jag av ett samtal, och då är klockan alltså drygt halv 2. Och jag hade kunnat sova längre, för jag var fortfarande seg. Vad hände där liksom?! Sen kan det säkert också bero mycket på att jag har haft besök varje helg nu i 4 (?) helger i rad. Det blir rätt intensivt, men det är ju självklart superkul att så många vill komma och hälsa på. :)
 
 

Ut på stan!

Imorse var jag och Emma på pass och tränade. Först lite Spinning och sen Core. Det var bara det att det var en så kass instruktör så vi blev typ arga, haha. Hon var väldigt bossig och skrek hela tiden massa saker. Sen hade hon ett core-pass med typ bara benböj (?), jag menar, vad hände där? Så vi gick bara därifrån, haha. Trotsiga tjejer, yepp! ;)
 
Nu ska vi laga lite lunch, och sen ska vi gå ut på stan! Shoppa julklappar är vad som står på schemat. Svårt, så det är lka bra att börja i tid! Vi har lite spekulationer om vad vi ska köpa och så, så vi får se vad det blir.. Den som lever får se!
 
 
 
Over and out!
 
 

Nacka forum!

Idag har jag varit med syster hela dagen! Vi åkte ut till Nacka forum, första gången jag var där, men det var riktigt trevligt. Många bra butiker och härlig stämning. Köpte mig en skickad tröja, jeans, en mössa och så lite julklappar och annat småtjaffs. Btw har jag tagit bider med min systemkamera som jag tänkte lägga in på blokkeeen, men tror ni att sladden fungerar? (Svara nej.) Just det. Den är trasig, så det funkar inte jättebra. Men ni får nöja er med bilder från min iPhone tills vidare helt enkelt. Tog bilder från när jag och Emma åt på Taco bar i Nacka Forum! Gott gott! 
 
Tacotallrik for sure!
 
Syster!
 
Hungrig! Här ser ni förresten min nya jacka från Mango! Kan lägga in bättre bilder sen. PUSS

At school

Sitter på seminarium nu! Vi sitter och snackar om sinnesintryck och varseblivning och blir fett filosofiska, haha. Väldigt intressant är det iallafall!! När vi har kommit fram till något vettigt här ska jag dra och göra några ärenden, träna lite, och sen ska jag byta om för att dra på förfest med bästa klassen. Ska bli superkul!! I helgen kommer även min kära sis ner så ska bli kul att få träffa henne igen!! Nu- back to work!


Sött sms!!

Saknar dig också Jullan!! Men kanske inte kan umgås normalt om jag har fått en sten i skallen.. Men vill du göra det ändå så FEEL FREE. ;)


Obama!

Är astrött!! Har suttit uppe på valvaka heeela nat.. Nejmen snälla, jag driver!! Såg lite på den igårkväll dock, men hade hela tiden bestämt att Obama skulle vinna, och det gjorde han ju också! :D kul för Obama! Och kul för Aftonbladet, som fick lite att skriva om..!


Kognition!

Igår började vi en ny kurs, kognition. Jag älskar ju psykologi, så tycker att det är asintressant. Det är en skön känsla när man längtar till föreläsningar, och när man väl är dr vill man typ inte att dom ska ta slut. Inte som förra kursen. Men den fick man genomlida, helt enkelt. Viktigt att ha med sig sen i övriga kurser i utbildningen, they said. Har också fått tillbaka hemtentan som jag skrev för typ.. länge sen (?) i socialpsykologi, som jag hade klarat. JAJAMÄN! 
 
Dagens föreläsning är om minnesfunktioner om jag inte minns snett. Haha, oj. Det där lät lite kul. Men vi kör på det. Ha en fin dag!! :)
 
 
 

Grym helg!

Har haft en alldeles alldeles underbar helg. Mina vänner är verkligen hur puckade, konstiga, roliga, härliga och underbara som heslt. Så har inte prioriterat bloggen som ni kanske förstår. Men vi har iallafall hunnit med en hel! Förutom att fika, äta, shoppa, hänga och bara må gott har vi hunnit med en hel del drama!! My gosh alltså vilka läskiga saker vi har varit med om! Tur att vi är så tajta och kan hantera krissituationer bra!! Ni får lite blandade bilder från helgen att titta på! Nu är jag back on track och kan blogga lite mer. Förhoppningsvis. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Peace out! 
 
 

WEHO

Nu är äntligen mina b-rudar här!! AMAZING! Att jag skrev tentan imorse och nu bara kan ägna hela helgen åt att leka med dem gör inte saken sämre! Så ikväll planerar vi att rocka dansgolven här i huvudstaden! Watch out!! ;)
 
PUSS PÅ ER
 

MOTIVATION

Har tagit lite sovmorgon, skönt som tusan! Idag ska jag försöka ägna några timmar åt att plugga, tentan är ju imorgon.. Ajaj. Men jag har iallafall världens bästa belöning- mina fina kompisar från älvsbyn kommer ikväll! Kan inte fatta att jag äntligen får träffa dom vackra töserna!! ♥ Dom ska bo på ett vandrarhem på drottninggatan, så det är ju nära mig också, perkeft!! Ska möta upp dom på t-centralen ikväll, can't wait. Men innan det- plugg.
 
 
 
 
IKVÄLL. ♥
 
 
 
 

RSS 2.0