Get it?


Jag saknar dig

Var och såg Jag saknar dig på bio idag. Tyckte faktiskt att den var riktigt bra! Man märkte dock ibland på dialekten och så att den var gjort här uppe, men det störde då inte mig så mycket. Dessutom var det många som man kände igen som var med i filmen. Bland annat mina homies Ida och Kajsa (aka the moviestars!).. hähä! Nejmen, bra film! Väldigt sorglig dock. Men se den.

Turkiet 2011!

Finns lite fler på fejjan, orkade inte he upp nå fler här! ;p Anyways, svårt att förklara såhär i efterhand hur fruktansvärt kul vi hade det och hur high on life vi var hela veckan, så försöker inte ens.

Och brudar! Vi gjorde iallafall fullt på kaoz med resturangen.. ;)

Hemma

Nu har jag börjat installera mig hemma igen efter den helt otroliga veckan i turkiet. Bilder kommer snart, så håll utkik! :)

S to the ommarlov!

Nu har jag också sommarlov! Bättre sent än aldrig? ;) Riktigt skönt måste jag säga att det känns. Och imorrn bär det av till Turkiet med mina b-rudar! Det kommer bli en oförglömlig vecka, jag bara vet det! :)
Så här fri känner jag mig just nu! weehoo!

Snart sommarlov!

Nu var det sommarjobbet över. 8 veckor har jag tillbringat på Nyberga. Först var det ett mycket mer krävande jobb än jag hade trott. Att lära sig allt om varje individ man ska sköta om, och att överhuvudtaget komma in i själva yrket, som jag aldrig har varit inom förrut.. Men- jag måste säga att den här sommaren har varit väldigt lärorik, för jag har fått prova på så mycket nytt. Idag när jag skulle sluta och säga hejdå till alla gamla blev det plötsligt svårt! Jag kommer att sakna dom små liven. Dock kommer jag säkert hoppa in nån helg eller så och jobba, men det blir ju inte samma sak som en hel sommar. Men trots att jag kommer att sakna människorna så känns det fruktansvärt skönt att jag har jobbat klart nu! ;) Ska bara jobba i köket på lillstrand i helgen eftersom att det är ett läger där, men efter det har jag också sommarlov.. Fruktansvärt skönt ska det bli!!

Vattenskidor

Igår tillbringade jag hela dagen med min underbara vän Kajsa! Vi har inte hunnit ses så mycket i sommar på grund av olika jobb, osv så det var riktigt roligt att träffas! :) Jag, Kajsa och Sebastian drog till Kajsas stuga (som är den garanterat mysigaste stugan jag har varit i, utan tvekan) och spelade lite spel och grillade hamburgare! :) Gott! Det är verkligen en speciell känsla att vara i den stugan. Vi hängde ganska mycket där förra sommaren. Då åkte vi vattenskidor, och det gjorde vi även igår! Magisk känsla alltså! :D Efter att ha åkt vattenskidor och även badring bakom motorbåten var det skönt att ta på sig lite varma kläder och sitta inne vill jag lova! :) Efter att Sebastian hade åkt hem med bussen hjälpte jag och Kajsa till att fixa lite mat, och sen var vi hela Kajsas famlij plus några fler som åt kyckling och pasta och nybakat bröd. Mums! :) Att sen se hur det började skymma ute samtidigt som vi satt inne och mös var pricken över i:et. Helt underbar dag, helt enkelt. :)

Badtunna

Drar till Miriams place där det ska badas badtunna med några brudar! Det går dessutom rykten om milkshake, jordgubbar och glass.. behöver jag säga mer? ;)

RSS 2.0