Tropisk hetta!

Snacka om att det har varit ryss-värme idag alltså! Över 30 grader varmt ute. En sån här underbar dag vill man bara ligga vid havet på en strand med fina vänner, bra musik och en god glass. Så blev tyvärr inte riktigt min dag.. Nej, jag var och jobbade istället. Fml. Nejmen, pengar är pengar, så nog är det bara att jobba om man har jobb, ska inte klaga. Jag hann faktiskt dra iväg och bada med några killar på Lillstrand efter jobbet, och efter det blev det volleyboll också. Kul! Det ryktas om bra väger imorgon också, vi får väl se hur det blir med det.


Midsommarhelgen

Min midsommarhelg har vait perfekt! Fredagkvällen spenderades i Jävre med ett 50 tal andra ungdomar och vi åt knytmiddag, dansade runt midsommarstång, spelade brännboll och hade allmänt roligt! :) Efter en lång natt väntade lördagens trevligheter som bestod av kalas, bad i badtunna, bilkurragömma, och umgänge med fina vänner. Härlig helg som avrundades med att ta en riktig mysdag igår. Jag och Viktoria såg Despicable me, fikade i mängder och surrade på om allt möjligt. Perfekt helg, som sagt! :)
Idag har jag lite extra lyx eftersom att jag är ledig. Jag vakande nyss, så det blev en sovmorgon! Nu ska jag bara gå ut i solen (om den nu vill komma ut från molnet den just försvann bakom) och lyssna slut på mina spotify-timmar och bara njuta av den här dagen!

Långhelg

Fyra hela dagars helg nu står på mitt schema. Jag gillart! Om allt går som planerat så kommer det att bli en mycket trevlig midsommarhelg. Wonderful! :)

Red Riding Hood

För några dagar sen såg jag den omtalade filmen Red Riding Hood. Kan absolut rekomendera er att se den, det var en riktigt bra film. Den innehöll både spänning och romantik, och blev aldrig långtråkig att titta på. Så se den!
Att Shiloh Fernandez spelade rollen Peter gjorde inte filmen sämre... :)


Lyckan är total!

Jag har sommarjobbat med att skogsplantera nu några veckor. I början var det så sjukt tungt måste jag erkänna. Orkade verkligen ingenting på kvällarna och hade ont i hela kroppen. Att vi jobbade under sommarens (hittils) varmaste dagar gjorde det inte lättare.. Men- det blev lättare och lättare. Trots det hatar jag verkligen skogsplantering. Men jag tröstar mig med att jag har planterat på riktigt bra så lönen kommer att sitta fint! Dessutom satte jag min sista planta  idag och numera har sommarlov! :) Eller, sommarlov kan man kanske inte kalla det eftersom att jag börjar jobba igen på måndag, men då på Nyberga. Har hursomhelst en ledig helg nu som jag ska spendera väl!

New watch


Nystart

Hallå! Efter att ha startat upp många olika bloggar, men inte riktigt kommit igång, gör jag nu ett ordentligt försök! Min blogg kommer att handla om lite allt möjligt, helt enkelt det som händer i mitt liv. Så- kul att du har hittat hit- nu kör vi! :D

RSS 2.0