Never give up on someone you can't go a day without thinking about

Det ena fördjupningsarbetet efter det andra står på min lista över skolarbeten. Känner bara för att verkligen fåallt bortgjort. Jag vill bara få allt klart, kunna få släppa det från mina tankar. Det är så jobbigt att ständigt ha en massa måsten och uppgifter som borde göras. Det blir jobbigt för min stackars hjärna. Är ändå nog mycket som snurrar runt där.. 



Räcker det inte med Rebecka Black?! Det här är seriöst bara sorgligt..


Say what you need to say


Even if your hand are shaking
And your faith is broken
Even as your eyes are closing
Do it with your heart wide open

~John Mayer~

Dafaaak?!

Kul att gå in på it's lerning och se att jag har ett prov som ska göras idag..


Sagan om konungens återkomst

Igår såg jag sista filmen i sagan om ringen-triologin, så nu kan jag bocka av det från min lista med saker att göra innan jag dör. Har dessutom sett alla i extended version. Ska det vara så ska det, liksom. Men måste säga att det var liite jobbigt att sitta typ 5 stycken i 4 timmar framför en liten dataskärm (nej, vi orkade inte koppla in den i projektorn och se den så. Ett misstag som vi alla kom at ångra ganska snabbt..) och titta på en och samma film. Men som tröst var den väldigt bra, precis som dom två tidigare filmerna. Så om ni inte har sett dom, eller om ni inte har sett dom i extended version (inget annat räknas på riktigt, det förstår ni va?) tycker jag att ni ska sätta er ner och se dom NU! ..eller ja, när ni får tid helt enkelt. Men jag säger som Nike's slogan; Just do it.

Varning! Du blir väldigt fängslad i filmerna när du ser, och det kan också hända att ditt sentimentala läge kopplas på automatiskt. 


-



Hanging by a moment here with you

 


Snabb update!

Har knappt startat datorn nåt under lovet. Har haft så mycket roligt att göra istället, så den har bortprioriterats ganska snabbt. Tänkte att jag iallafall kunde ge en liten snabb update från telefonen för att visa att jag fortfarande lever. ;) för tillfället är jag mest rädd för hur jag ska kunna gå normalt idag, har nämligen träningsverken of doom! Var och tränade med Emma och hennes kille igår, så det blev ett riktigt hårt pass, så idag får man känna att man lever, härligt! :)


Glad påsk!




RSS 2.0