Mattant? Förmodligen!

Okej.. Ännu en riktigt bra helg. Spenderades uppe på Lillstrand där det var ett läger. Jag jobbade i köket och fick laga maten till alla som var på lägret, och det var riktigt kul! :) Som vanligt, haha. Eftersom att några av mina friends var på lägret så hade dom dragit upp en/ett (?!) husvagn där jag också fick sova. Det blv riktigt mysiga kvällar med tjejsnack i husvagnen till småtimmarna. Ibland är det bara så att livet levererar.

Dream, catch me


Sommardag

Vilken stekhet dag det har varit idag! Den här sommaren är ju sjuk! På ett bra sätt, alltså ;) Har precis kommit hem från jobbet. Jobbade kväll ikväll och börjar 7 imorgonbitti, och är det nåt jag inte är byggd för så är det tidiga morgnar. Hate them. Så går alltid upp preciiis så att jag bara hinner dra på mig nå kläder, slänga i mig frukost och dra till jobbet. Och tidsoptimist som jag är så kommer jag alltid typ på sekunden till jobbet.. Men jag kommer iallafall i tid, och det är ju huvudsaken! Jaja, ska snöra mig framför tvn nu och äta nåt smarrigt! :)

Bokat och klart!

Vi har länge snackat om att dra utomlands, bara några tjejer. Typ dra på en sista minuten nu i slutet på denna jobb-sommar. Igår bokade vi!! Jag DÖR av lycka! Den 16 Augusti drar jag men Vikoria, Johanna och Amanda till Side i Turkiet! Sol, bad, god mat, underbar vänner och livsnjutning står på schemat för den veckan. Längtar grymt mycket, för vi kommer att ha sååå kul!

Kycklinggryta

Mamma och Pappa drog en sväng till stan idag, så jag och min lillasyster fick i uppgift att laga middagen. Vi har faktiskt varit grymt duktiga och lagat kycklinggryta och fixat massa grönsaker, bland annat färsk ananas (som för övrigt måste vara bland det godaste som finns)! Nu kommer päronen vilken sekund som helst, så då ska vi äta och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Blir förmodligen att umgås med några kompisar, vilket aldrig är fel!

Inköp

Linne från H&M


Klänning från H&M


Ryggen på klänningen


Jumpsuit från H&M, top från H&M


Skjorta från Carlings


Bikini från H&M

Utöver detta blev det underkläder, sminkborste, och lite andra småsaker! :)

Luleå

Idag har jag varit i Luleå och shoppat! Hittade riktigt mycket fint, ska försöka lägga upp ett inlägg snart med lite bilder, så stay put!

Massa kalas och annat trevligt!

Har haft en lång helg! :) Var ledig från torsdag eftermiddag till söndag. Riktigt skönt måste jag säga! Torsdagkväll var jag på teater i Öjebyn, sjukt kul alltså! Spökhotellet hette den. Fredagen spenderades i storforsen och sedan i Piteå på kvällen. I lördags var jag på paltkalas med släkten (riktigt gott med palt och mängder av efterrätter! Me like!), på kalas (igen) på kvällen, och idag har jag varit och cyklat drygt 7 mil (jag kände för att cykla imorse, och så är jag lite störd, det var därför det blev så långt..), besökt min kära morfar och spelat volleyboll med folk på lillis! Sedan blev det ett ofrivilligt klädsim också tack vare Micke. Men han ska få igen en vacker dag..! Som ni kanske märker har min helg varit rätt fullspäckad men riktigt rolig! :)

Våra kusiners vackra hund Selma på paltkalaset! Hon är så fin, så var tvungen att lägga in en bild!

Anyway, nu ska jag avsluta kvällen med att äta en cupcake och krypa ner i sängen och läsa lite innan jag sluter mina blå för dagen, för imorgon väntar jobb!

-


RSS 2.0