Mors dag!

Nu ligger jag förmodligen på playan i Málaga och njuter av livet för fullt! Passade på att göra det här tidsinställda inlägget innan jag for, eftersom att det är mors dag idag!

Mamma, du är världens finaste! Du ställer alltid upp, du bryr dig alltid om. Du är sådär lagomt knäpp och pinsam mellan varven, but that's part of your charm! Skulle aldrig klara mig utan dig, jag älskar dig fina mamma! ♥

Mammas flicka! ♥


På Arlanda!

Sitter nu på våran gate på Arlanda och ska alldeles strax kliva ombord på planet som ska ta oss till varmare breddgrader!! Hasta luego!


LIFE'S A BEACH

Nu är skolan ÖVER för mig! Hade min sista lektion idag, kändes helt underbart skönt! HAr dock varit klar med alla inlämningar i över två veckor, så har bara varit på lektioner där vi har haft betygssnack osv, alltså inte så betungande. Men nu har jag inte ens en liten ynklig lektion kvar, allt är över! :D På lördag väntar dessutom solen i Spanien på att få värma mig! WOHOO! :D



Run for your life!


Idag skulle vi alltså springa en mil på idrotten. Hur jag laddade inför det? En veckas förkylning. Kanonkul! Men jag deppade inte för det utan sprang ändå. Fick dock ont i ryggen och även i fötterna mot slutet, MEN- jag klarade det! Stannade inte en enda gång. (Läs: JA, jag är stolt över min löpprestation idag!). Konstigt, men grymt skönt att ha haft sista idrottslektionen ever.. ;)


Älvsbyn just nu!

Blev intervjuad av älvsbyn just nu idag angående min musikvideo. Här är artikeln! :D Observera att den blev utlagd klockan 13.37!! ;)

http://budbararen07.blogspot.se/2012/05/erika-valde-en-ny-vag-i-projektarbetet.html

Bild från reportaget! 



Tack allihopa!

linnea om Hear you me:
Superbra jobbat Erika! Du är jätteduktig på att "agera", vilken inlevelse :)

Men tack! Kul att höra! :D

Anonym om Behind blue eyes:
Vad vacker du är!
Tack så mycket!!


Miriam om Hanging by a moment here with you:
hot girl!! make me come
Du är!

Anonym om Hear you me:
<3
:)

Malin Sandgren om Hear you me:
Otroligt vacker!! Man vart ju tårögd :O
Tack Malin!!




Syskonkärlek!

Tittade runt på lite gamla familjebilder igår, och hittade en (eller flera, faktiskt) bilder på mig och min bror när vi kramas. Syskonkärlek redan då!!


Bountykulor!

Igår kände jag för att baka, så Gjorde några bountykulor. :) Mycket goda, blir som små praliner.


Bilder från resan till Oslo!

Lång tågresa att fördriva!

Johanna chillar i Hallsberg.

Rigg inför spelning på taet på operahuset i Oslo!


Bästa Julia.


Självklart hittade vi Max även i Oslo.


Nöjda. 


Finn ett fel..


Världens sötaste ungar! Dom spelade och samlade in pengar till barn som har det "ikke bra".


Stockholm! Mat på kungshallen.


Så vägen hem kände vi får att bygga om lite i våran kupe i tåget. Resultat? Succé!





Behind blue eyes

Jättetack för alla fina kommentarer som jag har fått höra om min musikvideo, det värmer verkligen. ♥

Fattar verkligen inte vilken dag det är idag känner jag. Iallafall känns det inte som en fredag, men det är väl för att vi var lediga igår. Jaja, en långhelg är då sjukt nice, så klagar verkligen inte! :) Har jobbat idag, och ikväll blir det nog att hänga med fina vänner skulle jag tro. Solen verkar ju vilja titta fram lite lätt efter att ha lyst med sin frånvaro tidigare idag och igår. SKÖNT. Det gör att jag blir ännu mer taggad till att åka till Spanien! Om 8 dagar är jag där, så sjuuuuukt skönt det ska bli. Love it! 



Hear you me

Nu är mitt projektarbete helt klart, och idag la jag äntligen ut resultatet på youtube. Jag vill återigen tacka alla som har hjälpt till supermycket, hade aldrig klarat detta själv!! ♥ 

När jag skulle börja med mitt projekterbete visste jag inte riktigt vad jag ville göra, men jag visste att jag vill göra nåt som hade att göra med film. Eftersom att en film kräver hemskt mycket jobb valde jag att göra en musikvideo istället, där man slipper repliker och kan låta själva sången tala. Låten jag valde var ett ganska lätt val, har alltd tyckt om den, och dessutom såg jag nästan hela videon framför mig när jag hörde låten, så jag visste ju snabbt hur jag ville att allt skulle se ut. Sen ändrades en hel del under projektets gång, men i det stora hela ser videon idag ut som när jag första gången tänkte på hur den skulle se ut. Själva inspelningen och redigeringen tog bara en helg, men det var en riktigt intensiv helg. Fotografen och alla medhjälpare och skådespelare jobbade verkligen superbra. Efter helgen (när jag var helt knäckt) var det en ganska sjuk känsla att se resultatet. Det var riktigt häftigt. Att jag sen har fått riktigt mycket positiv kritik av dom som jag har visat den för betyder ju självklart hur mycket som helst! Blir verkligen rörd. 

Det jag vill få sagt med videon är att man ska se till att uppskatta det man har när man har det. Att livet kan ta slut när man minst anar det. Det räcker med att vara på fel ställe vid fel tillfälle och se det man inte får se som Isak gjorde i filmen. Jag själv har aldrig varit med om det som jag visade i filmen, men jag kan bara tänka mig hur jobbigt det måste vara att leva med att ha förlorat någon människa som står en så pass nära. Så var rädda om varandra, och ta ingenting för givet. 



Kika gärna på videon. :)

Borta bra men hemma bäst?

Nu känner jag ming back on track igen! Har kommit hem från en resa med brasset, och vi har hunnit vara i Karlstad, Hallsberg, Torsby, Olso och Stockholm. Har massa bilder, men har inte orkat he in dom på datorn, så ni kanske får se sen. Har iallafall varit grymt kul, och jag kan nu konstatera att dom verkligen snackar norska i Oslo. (You don't say?!) Haha, men det låter ju för sött alltså!! 

Vad hände där?!

Alltså jag blir typ rädd för mig själv, helt seriöst. Jag var på skolan idag, på min lediga dag. Bara det säger en hel del. Eftersom att jag är ledig varje måndag blev alla ganska surprised när jag hängde där. Hör kanske inte till vanligheterna under mina lediga dagar som ni kanske förstår. MEN- idag var jag alltså där, och nytta gjorde jag minsann också! Jag har gjort bort massa rester och inlämningar. Sen hade jag typ 1000 skolböcker som jag kände för att lämna tillbaka för att jag insåg att kurserna ändå är så gott som avslutade (hittade bland annat min samhällsbok som jag hade när jag läste samhälls, alltså i ettan. bättre att lämna tillbaka sen sent än aldrig, tänkte jag) så då gjorde jag mig av med dom. Så- efter en sjukt effektiv dag är jag näääästan klar med allt skolarbete som ska vara klart innan studenten. Lite saker har jag självklart kvar. Men det känns så sjukt skönt att få bort massa skit. Studenten känns helt plötsligt mycket mer inom räckhåll. Me gusta!


Ehh.. ja. Man kan ju inte vara seriös alltid! ;)



More than words

Tycker synd om er, tappra läsare, som tittar in här trots att min uppdatering den senaste tiden har varit.. diskutabel. Men men, bloggen är väl inte direkt det jag prioriterar först i mitt liv helt enkelt. Men nu kanske jag ska kunna få tid att uppdatera lite oftare?! Mayhaps. Bjuder på lite blandade bilder!




















RSS 2.0